Passie voor het Midden-Oosten

Tom Bruyer is gepassioneerd door het Midden-Oosten en heeft zich gespecialiseerd in Israël en de Golfstaten. Zijn interesse voor de regio bracht hem voor studie- en werkverblijven van Haifa tot Koeweit-Stad waar hij doceerde tot 2018.

Hij volgt de politieke, economische en culturele ontwikkelingen in de regio op de voet. Zijn favoriete stedentrips en aanraders: Tel Aviv, Abu Dhabi en Manama.

Expertise en aanbod

Talks

Brede waaier aan lezingen en gastcolleges over Israël of de Golfstaten. Focus: Politieke, economische en culturele actualiteit – Moderne kunst en architectuur.

Training

Doing Business in the Middle East. Focus: Interculturele competenties ter voorbereiding op zakendoen in Israël of de Golfstaten.

Travel

Nederlandstalige reisbegeleiding voor o.a Amarant en Davidsfonds Cultuurreizen.

  • Meertalige professional: Nederlands, Engels, Frans, Spaans en Hebreeuws. Aanbod mogelijk in het Nederlands, Engels of Frans.
  • Reisenthousiast (50+ landen): Tom Bruyer studeerde, werkte en woonde in Zwitserland, Israël en Koeweit.
  • Opleiding: Doctoraat en Licentiaat in de Taal-en Letterkunde – Diplôme d’études approfondies – Master na Master Conflict and Development. Bijkomende taalopleidingen modern Hebreeuws en gesproken Arabisch.
  • Alumnus: Universiteit Gent, Université de Genève, Haifa University. Verbonden als lector aan het Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde van VIVES Hogeschool
  • Lidmaatschap: ABC Association for Business Communication –VIW Vlamingen in de Wereld bestuurslid – VOKA Oost-Vlaanderen – Expat Club Brussels – American Club of Brussels
Tom lezing

Laat je onderdompelen in het Midden Oosten

Ben je geïnteresseerd in een inspirerende lezing of training?
Boek mij als spreker! Ik deel graag mijn passie voor Israël en de Golfstaten. Volledig afgestemd op elke doelgroep. Met expertise, humor en interactie.

Contact+32 (0) 494 10 42 40
neem contact op